Programari telefonice la telefoane: 021 444 7755 si 0755 744 544.
Abonare la Newsletterul Auto Line Services
adaugat la 2013-02-25

Ford aduce la Geneva modelul EcoSport. Este vorba despre un SUV de segment B, care se va vinde

După o serie de imagini dezvăluite în cursul acestui weekend,Ford a publicat un comunicat oficial în care oferă detalii despre noul EcoSport, modelul cu care americanii speră să fure din clienţii lui Nissan Juke şi să se impună în segmentul SUV-urilor mici.

EcoSport a trecut printr-o serie de modificări, mai ales în ceea ce privește suspensia și direcția pentru a fi bine primit de către clienții europeni. Ford EcoSport are 4.24 metri lungime, 1.69 metri înălțime și un portbagaj cu un volum ce variază între 322 și 705 litri.

Printre dotările de serie se vor număra ESP-ul, șase airbaguri și sistemul multimedia SYNC. Acesta din urmă va face ca EcoSport să fie al treilea reprezentant al gamei europene echipat cu această tehnologie, după Fiesta şi B-Max, modelul construit la Craiova.

 

Pregătit să ajungă pe piaţă la sfârşitul acestui an, EcoSport se va alătura unei game de SUV-uri în care se va mai regăsi şi noua generaţie Kuga. De asemenea, americanii pregătesc lansarea europeană a unui alt SUV, popularul Edge, venit de pe piaţa din SUA.

Citeste mai mult pe www.automarket.ro


Cookies         Legaturi         Protectia datelor         Service auto Bucuresti         Service auto multibrand         Service Sector 6 Bucuresti         Termeni si Conditii