Beneficii
Programari telefonice la telefoane: 021 444 7755 si 0755 744 544.
Abonare la Newsletterul Auto Line Services

Beneficii

De ce Auto Line?

Va recomandam cu caldura sa veniti la service-ul nostru auto ori de cate ori aveti o problema, cand doriti o revizie sau o verificare, deoarece suntem siguri ca veti fi incantat(a) de modul in care gestionam comenzile si de felul in care suntem organizati.

Service-ul nostru are dotari de ultima generatie in materie de echipamente, iar personalul este compus din profesionisti cu experienta vasta in domeniul auto, asa ca masina dumneavoastra este pe maini bune. Parcarea service-ului nostru se afla intr-o incinta monitorizata video, cu paza la poarta.

  • Auto Line Service are ca partner retailerul de piese auto AXEVO.  In cazul in care comandati piesele auto direct de la AXEVO sau prin intermediul Auto Line, veti avea parte de beneficii la achizitie  montaj, printre care amintim de consultanta la achizitie si preturi de importator.
  • Oferim variante de plata avantajoase.
  • Service-ul nostru auto este autorizat de Registrul Auto Roman (RAR) pentru o gama larga de marci auto: vezi marcile
  • Clientii persoane juridice beneficiaza de programe speciale prin care isi pot optimiza costurile atat in mod direct cat si indirect, prin preluarea foarte rapida a comenzilor.

Din Iunie 2012, Auto Line Services este certificata ISO 9001.

Certificare ISO 9001Certificare IQNet

 

Service auto ECO

Service Auto ECO

Mediul inconjurator este foarte important pentru noi. Ne asiguram ca deseurile ramase in urma activitatilor noastre (bidoane de plastic, manusi de plastic, piese pe care clientii le lasa in urma) sunt colectate corespunzator si, cele care se preteaza, trimise spre reciclare.

Printre masurile ECO pe care le-am luat, se numara si:

  • Folosirea substantelor prietenoase cu mediul.
  • Depozitarea in siguranta a subtantelor care contin compusi chimici ce pot dauna mediului.
  • Separarea apei reziduale inainte de evacuare.
  • Mentinerea calitatii aerului in service.
Cookies         Legaturi         Protectia datelor         Service auto Bucuresti         Service auto multibrand         Service Sector 6 Bucuresti         Termeni si Conditii